Canada Goose outlet https://www.gasinc.nl Canada Goose jas canada goose outlet

Logo Klub CFO&COnaslovna

 

 

Preuzmi brošuru (PDF)

 

O Klubu

Klub CFO & Controlling je osnovan 2011. godine. Klub okuplja 400 članova i najveći je klub iz oblasti finansija i controllinga u Srbiji. Glavna aktivnost u Klubu su redovni mesečni sastanci na kojima se okuplja preko 100 članova.

 

Samo 9,9 EUR!

Klub CFO & Controlling omogućuje članovima da za samo 9,9 EUR po jednom sastanku čuju najnovije vesti iz finansija i controllinga. Budite u društvu najboljih CFO i controllera za samo 9,9 EUR po jednom sastanku.

 

Članovi

Članovi su profesionalci koje zanimaju finansije i controlling. Svako može da postane član Kluba. Članovi su CFO, Head of controlling, controlleri, analitičari, planeri, ekonomisti, specijalisti za izveštavanje, obračun cene koštanja i sl. Članovi dolaze iz najboljih kompanija: NIS AD, Telekom Srbija, Delta Holding, Carlsberg, Apatinska pivara, Leoni, MK grupa, Carnex, VIP, Frikom,  Mercator S, Michelin, Dijamant, Porsche, Atlantik grupa, Komercijalna banka, Societe general banka …

 

Sastanci

Sastanci se održavaju deset puta godišnje od 17:00 do 20:00. Do sada je održano 52 sastanka, i na svakom sastanku prisustvuje preko 100 učesnika. Govornici na sastancima su isključivo ljudi iz prakse, kao što su CFO, Head of controlling, CEO, sales controller, factory controller, reporting manager i sl.

Teme na sastancima su iz finansija i controllinga:

 

 Koristi za tebe

 

Godišnja članarina

Pojedinačna (na „ime i prezime“)

 

Korporativna (neograničen broj učesnika)

 

Kako da postaneš član Kluba CFO & Controlling?

 

Preuzmi brošuru (PDF)

Buffer this pageShare on LinkedInTweet about this on TwitterShare on FacebookPrint this page