Logo_CFO&Controlling club

       

CONTROLLER KAO BIZNIS PARTNER

48. sastanak Kluba CFO & Controlling

25.10.2019., 17:00-20:00
hotel Crowne Plaza, Beograd

 

Današnja situacija je takva da controlleri od “običnih” računovođa, polako ali sigurno, dolaze do pravih biznis partnera koji počinju da imaju iste ciljeve kao i menadžeri. Sa takvim razvojem događaja dolazi i do razvoja odgovornosti, koja više ne leži samo na menadžeru. Stoga je tema ovog 48. sastanka, održanog u petak 25.10.2019. godine, upravo bila „Controller kao biznis partner“.

Sastanak je otvoren od strane Bojna Šćepanovića, direktora Menadžment Centra Beograd i osnivača CFO & Controlling kluba, već dobro poznatom metodom networking-a, koja je omogućila učesnicima da se bolje upoznaju i nastave dalji tok sastanka u pozitivnoj atmosferi

Pet sjajnih panelista govorilo je na temu “Controllera kao biznis partnera” i odnosa controllera i menadžera:

Moderator panela bio je Bojan Šćepanović.

Najveći deo radnog vremena controlleri posvećuju prikupljanju podataka (data mining) i samom sastavljanju izveštaja, te je cilj je da se u budućnosti kroz automatizaciju procesa izrade izveštaja, korišćenjem različitih BI alata (SAP, PowerBI…), dođe do situacije da najviše vremena controlleri posvete analizi izveštaja i pisanju preporuka koje bi, u velikoj meri, olakšali posao odlučivanja menadžera.

48. sastanak Klub CFO & Controlling

 

Kompletan materijal možete preuzeti: