404 Not Found


nginx

Napredni grafikoni u Excel-u

TOP 50 TRENINGA (PDF)

O treningu

Glavni cilj ovog treninga je da se polaznici osposobe za izradu složenih grafikona koristeći Excel. Cilj je da se pokaže da je moguće napraviti bilo kakav zahtevani dizajn koristeći standardne Excel funkcije samo uz pomoć kreativnosti, kao i bez VBA programiranja. Za vreme ovog treninga, prikazaćemo primere izveštaja, ilustrujući celokupan put od problema do rešenja.

Prvo pružamo kratak pregled IBCS pravila, na kojima se zasnivaju primeri grafikona koje ćemo predstaviti. Nakon toga, prikazujemo koncept za unapređenje izveštaja koji koristimo kao primer i na njemu predstavljamo implementaciju tog koncepta korak po korak koristeći Excel. Krajnji rezultat je profesionalno dizajniran izveštaj koji ćete moći redovno da ažurirate. Sa iskustvom koje ovde steknete, bićete sposobni da dizajnirate druge sofisticirane grafikone prema svojim idejama odnosno potrebama.

Kome je namenjen?

Trening je namenjen profesionalcima koji učestvuju u pravljenju  poslovnih grafikona. Mnogi učesnici upravo dolaze iz controllinga, finansija, marketinga i HR odeljenja.

Sadržaj

Pregled IBCS pravila

Osnovne funkcije Excelovih grafikona

Column grafikon

Bar grafikon

Izgled izveštaja

Ostali grafikoni

 

Datumi

Investicija

Prijava

Menadžment Centar Beograd

In-house trening

100% garancija povraćaja novca

Download (PDF)

TOP 50

Katalog

Specijalizovani programi

Magazini