Canada Goose outlet https://www.gasinc.nl Canada Goose jas canada goose outlet
SLOBODNA RADNA MESTA

 

• Imaš energiju?

• Mlad si (22 do 30 godina)?

• Nemaš prethodno iskustvo?

 

 

 

Mladi ljudi

Mi zapošljavamo isključivo mlade ljude. Kod nas mladi ljudi od 24 godina preuzimaju odgovornost i donose ozbiljne odluke. Mi smo rasadnik kvalitetnih kadrova i po tome smo poznati.

 

Bez iskustva

Mi volimo mlade ljude bez iskustva. Oni prolaze intezivan šestomesečni program obuke kod nas. Posle šest meseci, mlada osoba je spremna za rad da postane pravi profesionalac.

 

Energija

Brzo radimo, brzo razmišljamo, brzo donosimo odluke. Volimo mlade ljude koji dele iste vrednosti sa nama.

 

Strast za učenjem

Mi imamo ogromnu strast za učenjem. U toku nedelje naš konsultant pročita po 2-3 knjige, a u toku godine prođe i po 20-ak različitih treninga.

 

 

 

 

Slobodna radna mesta

 

1.Junior konsultant u controllingu za Menadžment Centar Beograd (praktikant)

Nakon šest meseci intezivne prakse, spreman si da budeš trener i konsultant iz oblasti finansija i controllinga. Tvoj posao je da pomažeš kompanijama u oblasti treninga (80%), odnosno u konsaltingu (20%).

 

2.Mlađi konsultant u kaizenu za Kaizen Institut Srbija (praktikant)

Nakon šest meseci intezivne prakse, spreman si da budeš trener i konsultant iz oblasti kaizena. Tvoj posao je da pomažeš kompanijama u implementaciji kaizena (80%), odnosno u treninzima (20%).

 

3.Komercijalista (stalan posao)

Nakon šest meseci intezivnog treninga, spreman si da budeš komercijalista u našem timu. Tvoji klijenti su isključivo velike kompanija (Hemofarm, Telekom Srbija, NIS ad, Michelin….). Tvoj zadatak je da komuniciraš isključivo sa menadžmentom kompanija (HR direktor, generalni direktor, finansijski direktor, direktor prodaje…) i da prodaješ naše proizvode – treninge i konsalting. Tvoja plata direktno zavisi od rezultata; ukoliko dobro prodaješ “sky is the limit”.

 

4.Studentska praksa

Ukoliko si student i želiš da imaš kraću praksu od 4 do 12 nedelja, javi se. Mi ćemo ti pomoći da ostvariš svoje snove i da uđeš u poslovni svet.

 

Kako da se prijavim za posao?

Pošalji svoj CV na bojan.scepanovic@mcb.rs. Ako si nam zanimljiv, pozvaćemo te na razgovor. Nekada će to biti i u roku od 3 minuta od slanja CV-a. Budi spreman!

 

Buffer this pageShare on LinkedInTweet about this on TwitterShare on FacebookPrint this page