Canada Goose outlet https://www.gasinc.nl Canada Goose jas canada goose outlet

Bojan Šćepanović

DIREKTOR. Ja sam neposredan, pozitivan i sa puno energije. Ponosan sam na sjajne klince Milicu (19) i Pavla (16), kao i na moju najveću ljubav Sandru (ovog puta ću preskočiti broj godina...). Ah, da ne zaboravim i na malog, blentavog nemačkog špica po imenu Popi.

> saznaj više

Sandra Šćepanović

ZAMENIK DIREKTORA. Mama, supruga, ćerka, sestra, koleginica... Žena sa hiljadu i jednom ulogom. Moja najbitnija uloga je podrška - to je ono kada ti muž u 6.30h ujutru skuva kafu i počne da priča o razvoju controllinga u Srbiji. Ili, o primeni Kaizena u Srbiji.

> saznaj više

Tomo Đeković

DIREKTOR PRODAJE. Uporan i strastven u poslu koji radim. Skijam već 24 godine i obožavam Kopaonik. Za mene ne postoje granice (sky is the limit).

> saznaj više

Miloš Cvetković

STARIJI KONSULTANT. Emocionalno inteligentan, radoholičar koji je talenat za tehiku i svakodnevni rad uložio da bude izuzetan trener iz Excela. Kolegijalan, sposoban, skroman i po rečima mlađih kolega dobar mentor.

> saznaj više

Ivan Đurić

KONSULTANT. Volim da radim i uživam u poslu, da razvijam svoje sposobnosti i znanja, kao i saradnju sa kolegama. Pretežno se bavim Sales i Marketing controllingom, kao i Izveštajima za menadžment.

> saznaj više

Mile Mitrović

KONSULTANT. Marljiv sam, odgovoran i zadužen za dobru atmosferu. Usko sam specijalizovan za treninge iz Excel-a. Ljubitelj šaha, dobrih knjiga i gitare.

> saznaj više

Đorđe Arsić

KONSULTANT. Ambiciozan sam i posvećen poslu. Radim ono što volim i ono što sam oduvek želeo. Porodica i bliski ljudi su izvor moje energije.

> saznaj više

Maja Žarković

TRENER RAZVOJNIH VEŠTINA. Maja je dipl. Inž. Menadžmenta. Teme koje pokriva su komunikacija, timski rad, motivacija, i druge. Mlada, ambiciozna i ciljno orjentisana. U slobodno vreme bavi se urban dance-om što je vrsta modernog plesa.

> saznaj više

Dada Jovanović

OPERACIJE. Ja sam "mama" koja brine o svakom detalju u MCB-u. Moja najveća inspiracija je unuka Katarina. Ona je centar mog sveta.

> saznaj više

Uroš Todorović

KONSULTANT. Uroš je dobar timski igrač i odgovorna osoba. Snalažljiv je i brzo se prilagodi promenama. Voli consalting, ali uvek se vraća svoj prvoj ljubavi- stonom tenisu.

> saznaj više

Julija Popović

FINANSIJE. Julija je detaljna, pedantna i odgovorna. Idealna je za sektor finansija. Voli da uči, a u slobodno vreme uživa u dobroj knjizi i šetnji pored reke.

> saznaj više

Stefan Njegovanović

KAIZEN. Stefan uživa u svom poslu i konstantnom učenju i usavršavanju. Istovremeno je KAIZEN™ konsultant i heavy metal muzičar. Nemoguće? Kod Stefana je sve moguće.

> saznaj više

Ana Runtić

MARKETING. Ana je zaljubljena u marketing, u svoju bolonjezerku Bubicu i voli noćni život Beograda. Vesela, pozitivna i ima puno kreativnih ideja.

> saznaj više

Anja Radovanović

SUPPLY CHAIN. Anja je hrabra i duhovita. Trenira boks, a u slobodno vreme voli da čita knjige, najčešće iz psihologije koja je njena velika ljubav. Ona komplikovano načini jednostavnim.

> saznaj više

Jelena Bojović

Jelena je licencirani coach, jedan od vodećih trenera razvojnih veština na našim prostorima i uspešan stručni konsultant koji već godinama razvija potencijale zaposlenih u domaćim i stranim kompanijama. Snagu i motivaciju joj daju sinovi Stefan, Aleksandar i Dušan.

> saznaj više

Jovana Papić

KEY ACCOUNT MANAGER. Jovana voli izazove, veoma je energična i akciono orijentisana. Uz savršeno realizovanje ciljeva na poslu, odlično se snalazi u ulozi majke jedne male devojčice.

> saznaj više

Dragica Đokić

KAIZEN. Dragica je dipl. inženjer organizacionih nauka. Obožava svoj posao - implementaciju i obuke iz KAIZEN™-a, gde su joj motivacija i ambicioznost na visokom nivou. U slobodno vreme uživa u dizajniranju odeće, dobroj knjizi i društvu svojih prijatelja.

> saznaj više
Buffer this pageShare on LinkedInTweet about this on TwitterShare on FacebookPrint this page