Bojan Šćepanović

DIREKTOR. Neposredan, pozitivan i sa puno energije. Ponosan sam na sjajne klince Milicu (23) i Pavla (20), kao i na moju najveću ljubav Sandru (ovog puta ću preskočiti broj godina...). Ah, da ne zaboravim i na malog, blentavog nemačkog špica po imenu Popi.

> saznaj više

Sandra Šćepanović

ZAMENIK DIREKTORA. Mama, supruga, ćerka, sestra, koleginica... Žena sa hiljadu i jednom ulogom. Moja najbitnija uloga je podrška - to je ono kada ti muž u 6.30h ujutru skuva kafu i počne da priča o razvoju controllinga u Srbiji. Ili, o primeni Kaizena u Srbiji.

> saznaj više

Tomo Đeković

DIREKTOR PRODAJE. Moj posao je moja strast. Pokreću me izazovi i ne prihvatam granice. Stav i napor su uvek pod mojom kontrolom. Cilj je samo jedan - najviši vrh. Skijanje i Kopaonik su moja velika ljubav, a osvajanju njegovih vrhova se iznova radujem već 30 godina.

> saznaj više

Milica Šćepanović

RUKOVODILAC KONSALTINGA. Orijentisana ka ciljevima i ambiciozna. Motivišu me nova znanja i iskustva, a ispunjava me upoznavanje novih ljudi i rad sa ljudima. Obišla sam preko 30 zemalja i u slobodno vreme volim da kuvam.

> saznaj više

Dragica Đokić

RUKOVODILAC KAIZENA. Master inženjer organizacionih nauka. Obožavam svoj posao - implementaciju i obuke iz kaizena, gde su mi motivacija i ambicioznost na visokom nivou. U slobodno vreme uživam u dizajniranju odeće, dobroj knjizi i društvu svojih prijatelja.

> saznaj više

Maja Relić

HR MENADŽER. Master ekonomista u oblasti ljudskih resursa. Moja strast je rad sa ljudima. Najveće zadovoljstvo mi je kada podstaknem polaznike na pozitivnu promenu. To su draži brojnih soft skills obuka i HR-a za zaposlene i klijente u kojima beskrajno uživam.

> saznaj više

Nemanja Marjanović

KAIZEN KONSULTANT. Inženjer organizacionih nauka. Posle prakse, poželeo sam da kaizen obuke i konsalting budu moj stalni poziv. Volim da vidim rezultat iza sebe nakon implementacije kaizen alata. U slobodno vreme postajem zanatlija, pecam i uživam sa prijateljima.

> saznaj više

Dada Jovanović

OPERACIJE. Ja sam "mama" koja brine o svakom detalju u MCB-u. Moja najveća inspiracija je unuka Katarina. Ona je centar mog sveta.

> saznaj više

Miloš Blagojević

TRENER RAZVOJNIH VEŠTINA. Dipl. ekonomista u oblasti ljudskih resursa. Uživam u prenošenju znanja, a posebna satisfakcija mi je da polaznici posle mojih treninga izađu sa osmehom na licu. Razonoda mi je organizovanje i vođenje kviza opšteg znanja u kafićima.

> saznaj više

Jana Zdravković

TRENER RAZVOJNIH VEŠTINA. Master defektolog. Volim rad sa ljudima, srećna sam kada pomažem drugima da svoj potencijal izvuku na površinu. Svoju kreativnost ispoljavam i u kreiranju jestivih aranžmana i buketa kojima iznenađujem prijatelje u posebnim prilikama.

> saznaj više

Dušan Milanović

KONSULTANT. Diplomirani ekonomista. Volim da izazove pretvaram u šanse koje na najbolji način iskoristim da naučim novo i da se razvijam. Bitno mi je da volim i uživam u tome što radim. Kolege vole moj smisao za humor - dan bez smeha za mene je propušten dan.

> saznaj više

Petar Stevanović

KONSULTANT. Diplomirani ekonomista. Brz, spretan i lako se prilagođavam različitim situacijama. Važno mi je da sam stalno u akciji i da konstantno nadmašujem sopstvena dostignuća. Slobodno vreme provodim sa svojom ekipom, uzivajući u dobroj muzici i putovanjima.

> saznaj više

Milica Ćovin

KONSULTANT. Diplomirani ekonomista. Energična sam i empatična. Volim da unosim promene i isprobavam nova rešenja.

> saznaj više

Sara Bošković

KONSULTANT. Diplomirani inženjer organizacionih nauka. Uporna sam, ali do svog cilja idem smireno i strpljivo. Volim da pomažem drugima i veoma cenim ljubaznost i prijatnost. Srećna sam što imam priliku da širim svoje znanje i stičem nova poznanstva.

> saznaj više