Doudoune Canada Goose parajumpers jacke parajumpers sale parajumpers damen canada goose pas cher

Bojan Šćepanović

DIREKTOR. Ja sam neposredan, pozitivan i sa puno energije. Ponosan sam na sjajne klince Milicu (19) i Pavla (16), kao i na moju najveću ljubav Sandru (ovog puta ću preskočiti broj godina...). Ah, da ne zaboravim i na malog, blentavog nemačkog špica po imenu Popi.

> saznaj više

Sandra Šćepanović

ZAMENIK DIREKTORA. Mama, supruga, ćerka, sestra, koleginica... Žena sa hiljadu i jednom ulogom. Moja najbitnija uloga je podrška - to je ono kada ti muž u 6.30h ujutru skuva kafu i počne da priča o razvoju controllinga u Srbiji. Ili, o primeni Kaizena u Srbiji.

> saznaj više

Marija Švigir

SENIOR KONSULTANT. Po obrazovanju psiholog, po profesiji profesionalni trener, a po raspodeli vremena i prioritetima super mama dva nezaustavljiva anđela: Mione (7) i Jane (5).

> saznaj više

Tomo Đeković

DIREKTOR PRODAJE. Uporan i strastven u poslu koji radim. Skijam već 24 godine i obožavam Kopaonik. Za mene ne postoje granice (sky is the limit).

> saznaj više

Svetislav Jakovljević

SALES MANAGER. Kao nekadašnji prvak Srbije u rvanju, fokusiran sam na rezultate što me čini odličnim prodavcem. Pored uspeha u poslu i u sportu najviše sam ponosan na moju malu ćerku Minju.

> saznaj više

Jovo Stokić

DIREKTOR KONSALTINGA. Vrednica koji pravi dobru atmosferu. Zadužen za Izveštaje za menadžment i Strateško planiranje. Zaljubljenik u pse i dobre filmove. 

> saznaj više

Miloš Cvetković

STARIJI KONSULTANT. Emocionalno inteligentan, radoholičar koji je talenat za tehiku i svakodnevni rad uložio da bude izuzetan trener iz Excela. Kolegijalan, sposoban, skroman i po rečima mlađih kolega dobar mentor.

> saznaj više

Ivan Đurić

KONSULTANT. Volim da radim i uživam u poslu, da razvijam svoje sposobnosti i znanja, kao i saradnju sa kolegama. Pretežno se bavim Sales i Marketing controllingom, kao i Izveštajima za menadžment.

> saznaj više

Neda Jovanović

ZAMENIK DIREKTORA KAIZEN INSTITUTA. Vredna, ogranizovana i nasmejana. Zaljubljena u život i pse.

> saznaj više

Dada Jovanović

OPERACIJE. Ja sam "mama" koja brine o svakom detalju u MCB-u. Moja najveća inspiracija je unuka Katarina. Ona je centar mog sveta.

> saznaj više

Bojana Jovanović

HR MENADŽER. Svestrana, temeljna i odgovorna . Nasmejana sam i opuštena, trudim se da pozitivnu energiju prenesem drugima. U poslu uživam u izazovima, a mir postižem jogom.

> saznaj više
Buffer this pageShare on LinkedInTweet about this on TwitterShare on FacebookPrint this page