Bojan Šćepanović

DIREKTOR. Neposredan, pozitivan i sa puno energije. Ponosan sam na sjajne klince Milicu (23) i Pavla (20), kao i na moju najveću ljubav Sandru (ovog puta ću preskočiti broj godina...). Ah, da ne zaboravim i na malog, blentavog nemačkog špica po imenu Popi.

> saznaj više

Sandra Šćepanović

ZAMENIK DIREKTORA. Mama, supruga, ćerka, sestra, koleginica... Žena sa hiljadu i jednom ulogom. Moja najbitnija uloga je podrška - to je ono kada ti muž u 6.30h ujutru skuva kafu i počne da priča o razvoju controllinga u Srbiji. Ili, o primeni Kaizena u Srbiji.

> saznaj više

Tomo Đeković

DIREKTOR PRODAJE. Moj posao je moja strast. Pokreću me izazovi i ne prihvatam granice. Stav i napor su uvek pod mojom kontrolom. Cilj je samo jedan - najviši vrh. Skijanje i Kopaonik su moja velika ljubav, a osvajanju njegovih vrhova se iznova radujem već 30 godina.

> saznaj više

Milica Šćepanović

RUKOVODILAC KONSALTINGA. Orijentisana ka ciljevima i ambiciozna. Motivišu me nova znanja i iskustva, a ispunjava me upoznavanje novih ljudi i rad sa ljudima. Obišla sam preko 30 zemalja i u slobodno vreme volim da kuvam.

> saznaj više

Dragica Đokić

RUKOVODILAC KAIZEN™-a. Master inženjer organizacionih nauka. Obožavam svoj posao - implementaciju i obuke iz KAIZEN™-a, gde su mi motivacija i ambicioznost na visokom nivou. U slobodno vreme uživam u dizajniranju odeće, dobroj knjizi i društvu svojih prijatelja.

> saznaj više

Maja Relić

HR MENADŽER. Master ekonomista u oblasti ljudskih resursa. Moja strast je rad sa ljudima. Najveće zadovoljstvo mi je kada podstaknem polaznike na pozitivnu promenu. To su draži brojnih soft skills obuka i HR-a za zaposlene i klijente u kojima beskrajno uživam.

> saznaj više

Julija Popović

FINANSIJE. Julija je detaljna, pedantna i odgovorna. Idealna je za sektor finansija. Voli da uči, a u slobodno vreme uživa u dobroj knjizi i šetnji pored reke.

> saznaj više

Milutin Šćepanović

KONSULTANT. Dipl. ekonomista i Excel guru. Imam pozitivan stav u životu, volim šale i smeh. Ne odustajem, već tražim nove izazove i bolje puteve do cilja. Najveća strast mi je košarka, u slobodno vreme volim da šetam pored reke sa prijateljima.

> saznaj više

Dada Jovanović

OPERACIJE. Ja sam "mama" koja brine o svakom detalju u MCB-u. Moja najveća inspiracija je unuka Katarina. Ona je centar mog sveta.

> saznaj više

Miloš Blagojević

TRENER RAZVOJNIH VEŠTINA. Dipl. ekonomista u oblasti ljudskih resursa. Uživam u prenošenju znanja, a posebna satisfakcija mi je da polaznici posle mojih treninga izađu sa osmehom na licu. Razonoda mi je organizovanje i vođenje kviza opšteg znanja u kafićima.

> saznaj više

Nena Vasić

MARKETING MENADŽER. Dipl. inž. org. nauka i zaljubljenik u marketing. Volim da znam i budem odlična u onome što radim, svoje ambicije hranim novim izazovima i predanim radom. Volim brzinu, konje i dobra vina.

> saznaj više

Nemanja Marjanović

KAIZEN™ KONSULTANT. Inženjer organizacionih nauka. Ubrzo posle prakse u KAIZEN™-u, poželeo sam da to bude moj stalni poziv. Volim da vidim rezultat iza sebe nakon implementacije KAIZEN™ alata. U slobodno vreme postajem zanatlija, pecam i uživam sa prijateljima.

> saznaj više

Petar Marić

KONSULTANT. Dipl. ekonomista. Bavim se controlling-om u MCB-u. Radim ono što volim u mladom i ambicioznom okruženju. Pored toga, košarka i kulinarstvo su moja strast.

> saznaj više