Canada Goose outlet https://www.gasinc.nl Canada Goose jas canada goose outlet

Bojan Šćepanović

DIREKTOR. Ja sam neposredan, pozitivan i sa puno energije. Ponosan sam na sjajne klince Milicu (19) i Pavla (16), kao i na moju najveću ljubav Sandru (ovog puta ću preskočiti broj godina...). Ah, da ne zaboravim i na malog, blentavog nemačkog špica po imenu Popi.

> saznaj više

Sandra Šćepanović

ZAMENIK DIREKTORA. Mama, supruga, ćerka, sestra, koleginica... Žena sa hiljadu i jednom ulogom. Moja najbitnija uloga je podrška - to je ono kada ti muž u 6.30h ujutru skuva kafu i počne da priča o razvoju controllinga u Srbiji. Ili, o primeni Kaizena u Srbiji.

> saznaj više

Marija Švigir

SENIOR KONSULTANT. Po obrazovanju psiholog, po profesiji profesionalni trener, a po raspodeli vremena i prioritetima super mama dva nezaustavljiva anđela: Mione (7) i Jane (5).

> saznaj više

Tomo Đeković

DIREKTOR PRODAJE. Uporan i strastven u poslu koji radim. Skijam već 24 godine i obožavam Kopaonik. Za mene ne postoje granice (sky is the limit).

> saznaj više

Predrag Relić

KONSULTANT. Odgovoran, ambiciozan i posvećen poslu. I kada spava razmišlja o Controllingu. Bivši fudbaler koji je uvek spreman da se žrtvuje za tim. Zadužen za oblasti Finansije i Izveštaji za menadžment.

> saznaj više

Miloš Cvetković

STARIJI KONSULTANT. Emocionalno inteligentan, radoholičar koji je talenat za tehiku i svakodnevni rad uložio da bude izuzetan trener iz Excela. Kolegijalan, sposoban, skroman i po rečima mlađih kolega dobar mentor.

> saznaj više

Mile Mitrović

KONSULTANT. Marljiv sam, odgovoran i zadužen za dobru atmosferu. Usko sam specijalizovan za treninge iz Excel-a. Ljubitelj šaha, dobrih knjiga i gitare.

> saznaj više

Ivan Đurić

KONSULTANT. Volim da radim i uživam u poslu, da razvijam svoje sposobnosti i znanja, kao i saradnju sa kolegama. Pretežno se bavim Sales i Marketing controllingom, kao i Izveštajima za menadžment.

> saznaj više

Đorđe Arsić

KONSULTANT. Ambiciozan sam i posvećen poslu. Radim ono što volim i ono što sam oduvek želeo. Porodici i bliski ljudi su izvor moje energije.

> saznaj više

Uglješa Bogdanović

ZAMENIK DIREKTORA KAIZEN INSTITUTA. Organizovan, odgovoran i neposredan. Uvek dobro raspoložen, staložen, spreman za nove izazove i rad u timu. Posvecen Kaizen filozofiji i njenoj primeni u svim aspektima života i poslovanja.

> saznaj više

Nemanja Nikolić

KONSULTANT. Komunikativan, direktan i fokusiran. Sposoban za rad sa ljudima različitih profila, timski igrač. Veliko interesovanje za Kaizen filozofiju, njene metode i primenu.

> saznaj više

Dada Jovanović

OPERACIJE. Ja sam "mama" koja brine o svakom detalju u MCB-u. Moja najveća inspiracija je unuka Katarina. Ona je centar mog sveta.

> saznaj više

Julija Popović

ASISTENT U FINANSIJAMA. Detaljna, pedantna i odgovorna. Idealna za poziciju asistenta u finansijama. Volim da učim, a u slobodno vreme uživam u dobroj knjizi i šetnji pored reke.

> saznaj više

Sanela Milenković

MARKETING MENADŽER. Ambiciozna, uvek vesela i predana poslu. Voli knjige, biljke, plesove, a u slobodno vreme meditira i trenira aikido. Obožava daleke destinacije, a omiljena joj je Turska.

> saznaj više

Jovana Milačić

MARKETING MENADŽER. Jovana je kreativna, uporna i strastvena u onome što radi. Na sceni je od svoje treće godine. Igra balet i piše pesme. Nikad ne odustaje od onoga što voli.

> saznaj više

Maja Žarković

TRENER RAZVOJNIH VEŠTINA. Maja je dipl. Inž. Menadžmenta. Teme koje pokriva su komunikacija, timski rad, motivacija, i druge. Mlada ,ambiciozna i ciljno orjentisana. U slobodno vreme bavi se urban dance-om što je vrsta modernog plesa.

> saznaj više
Buffer this pageShare on LinkedInTweet about this on TwitterShare on FacebookPrint this page