Doudoune Canada Goose parajumpers jacke parajumpers sale parajumpers damen canada goose pas cher

Bojan Šćepanović

DIREKTOR. Ja sam neposredan, pozitivan i sa puno energije. Ponosan sam na sjajne klince Milicu (19) i Pavla (16), kao i na moju najveću ljubav Sandru (ovog puta ću preskočiti broj godina...). Ah, da ne zaboravim i na malog, blentavog nemačkog špica po imenu Popi.

> saznaj više

Sandra Šćepanović

ZAMENIK DIREKTORA. Mama, supruga, ćerka, sestra, koleginica... Žena sa hiljadu i jednom ulogom. Moja najbitnija uloga je podrška - to je ono kada ti muž u 6.30h ujutru skuva kafu i počne da priča o razvoju controllinga u Srbiji. Ili, o primeni Kaizena u Srbiji.

> saznaj više

Marija Švigir

SENIOR KONSULTANT. Po obrazovanju psiholog, po profesiji profesionalni trener, a po raspodeli vremena i prioritetima super mama dva nezaustavljiva anđela: Mione (7) i Jane (5).

> saznaj više

Tomo Đeković

DIREKTOR PRODAJE. Uporan i strastven u poslu koji radim. Skijam već 24 godine i obožavam Kopaonik. Za mene ne postoje granice (sky is the limit).

> saznaj više

Aleksandar Pušica

SALES MANAGER. Prodajom se bavim ceo život, imam razvijeniju sposobnost pamćenja od proseka, što mi dosta pomaže u obavljanju mog posla.

> saznaj više

Jovo Stokić

DIREKTOR KONSALTINGA. Vrednica koji pravi dobru atmosferu. Zadužen za Izveštaje za menadžment i Strateško planiranje. Zaljubljenik u pse i dobre filmove. 

> saznaj više

Miloš Cvetković

STARIJI KONSULTANT. Emocionalno inteligentan, radoholičar koji je talenat za tehiku i svakodnevni rad uložio da bude izuzetan trener iz Excela. Kolegijalan, sposoban, skroman i po rečima mlađih kolega dobar mentor.

> saznaj više

Ivan Đurić

KONSULTANT. Volim da radim i uživam u poslu, da razvijam svoje sposobnosti i znanja, kao i saradnju sa kolegama. Pretežno se bavim Sales i Marketing controllingom, kao i Izveštajima za menadžment.

> saznaj više

Predrag Relić

KONSULTANT. Odgovoran, ambiciozan i posvećen poslu. I kada spava razmišlja o Controllingu. Bivši fudbaler koji je uvek spreman da se žrtvuje za tim. Zadužen za Izveštaje za menadžment.

> saznaj više

Bojana Radišković

KONSULTANT. Ljubitelj AFI-ja, stranih jezika i Dunava. Igra sa dečurlijom i pozitivni ljudi me ispunjavaju.

> saznaj više

Mile Mitrović

KONSULTANT. Marljiv sam, odgovoran i zadužen za dobru atmosferu. Usko sam specijalizovan za treninge iz Excel-a. Ljubitelj šaha, dobrih knjiga i gitare.

> saznaj više

Nikola Milićević

KONSULTANT. Uživam u svom poslu, i uvek mislim pozitivno. Pretežno se bavim Izveštajima za menadžment. Kao bivši košarkaš volim da radim u timu i da razvijam saradnju sa kolegama.

> saznaj više

Uglješa Bogdanović

ZAMENIK DIREKTORA KAIZEN INSTITUTA. Organizovan, odgovoran i neposredan. Uvek dobro raspoložen, staložen, spreman za nove izazove i rad u timu. Posvecen Kaizen filozofiji i njenoj primeni u svim aspektima života i poslovanja.

> saznaj više

Nemanja Nikolić

KONSULTANT. Komunikativan, direktan i fokusiran. Sposoban za rad sa ljudima različitih profila, timski igrač. Veliko interesovanje za Kaizen filozofiju, njene metode i primenu.

> saznaj više

Dada Jovanović

OPERACIJE. Ja sam "mama" koja brine o svakom detalju u MCB-u. Moja najveća inspiracija je unuka Katarina. Ona je centar mog sveta.

> saznaj više

Julija Popović

ASISTENT U FINANSIJAMA. Detaljna, pedantna i odgovorna. Idealna za poziciju asistenta u finansijama. Volim da učim, a u slobodno vreme uživam u dobroj knjizi i šetnji pored reke.

> saznaj više

Aleksandar Veljković

MARKETING MENADŽER. Kroz marketing moja kreativna strana dolazi do izražaja i omogućava mi diferencijaciju, kako u poslu, tako i lično. Slobodne trenutke ispunjavam držanjem časova sportskog plesa, kao bivši državni prvak.

> saznaj više

Marina Zlatanović

MARKETING SARADNIK. Pozitivna i komunikativna, na poslu cenim kolegijalnost i timski rad. Šarmantno smotana, profesionalac u pravljenju i jedenju kolača, hedonista i veliki šetač grada Beograda.

> saznaj više
Buffer this pageShare on LinkedInTweet about this on TwitterShare on FacebookPrint this page