Canada Goose outlet https://www.gasinc.nl Canada Goose jas canada goose outlet

Bojan Šćepanović

DIREKTOR. Ja sam neposredan, pozitivan i sa puno energije. Ponosan sam na sjajne klince Milicu (19) i Pavla (16), kao i na moju najveću ljubav Sandru (ovog puta ću preskočiti broj godina...). Ah, da ne zaboravim i na malog, blentavog nemačkog špica po imenu Popi.

> saznaj više

Sandra Šćepanović

ZAMENIK DIREKTORA. Mama, supruga, ćerka, sestra, koleginica... Žena sa hiljadu i jednom ulogom. Moja najbitnija uloga je podrška - to je ono kada ti muž u 6.30h ujutru skuva kafu i počne da priča o razvoju controllinga u Srbiji. Ili, o primeni Kaizena u Srbiji.

> saznaj više

Marija Švigir

STARIJI KONSULTANT. Po obrazovanju psiholog, po profesiji profesionalni trener, a po raspodeli vremena i prioritetima super mama dva nezaustavljiva anđela: Mione (7) i Jane (5).

> saznaj više

Tomo Đeković

DIREKTOR PRODAJE. Uporan i strastven u poslu koji radim. Skijam već 24 godine i obožavam Kopaonik. Za mene ne postoje granice (sky is the limit).

> saznaj više

Miloš Cvetković

STARIJI KONSULTANT. Emocionalno inteligentan, radoholičar koji je talenat za tehiku i svakodnevni rad uložio da bude izuzetan trener iz Excela. Kolegijalan, sposoban, skroman i po rečima mlađih kolega dobar mentor.

> saznaj više

Ivan Đurić

KONSULTANT. Volim da radim i uživam u poslu, da razvijam svoje sposobnosti i znanja, kao i saradnju sa kolegama. Pretežno se bavim Sales i Marketing controllingom, kao i Izveštajima za menadžment.

> saznaj više

Mile Mitrović

KONSULTANT. Marljiv sam, odgovoran i zadužen za dobru atmosferu. Usko sam specijalizovan za treninge iz Excel-a. Ljubitelj šaha, dobrih knjiga i gitare.

> saznaj više

Đorđe Arsić

KONSULTANT. Ambiciozan sam i posvećen poslu. Radim ono što volim i ono što sam oduvek želeo. Porodica i bliski ljudi su izvor moje energije.

> saznaj više

Maja Žarković

TRENER RAZVOJNIH VEŠTINA. Maja je dipl. Inž. Menadžmenta. Teme koje pokriva su komunikacija, timski rad, motivacija, i druge. Mlada ,ambiciozna i ciljno orjentisana. U slobodno vreme bavi se urban dance-om što je vrsta modernog plesa.

> saznaj više

Ana Mijailović

SALES MANAGER. Ana je pozitivna, vedra, i predana poslu koji radi. Ambiciozna je i uporna. Osim što je dobar prodavac, ona je i odličan igrač- latino plesova.

> saznaj više

Dada Jovanović

OPERACIJE. Ja sam "mama" koja brine o svakom detalju u MCB-u. Moja najveća inspiracija je unuka Katarina. Ona je centar mog sveta.

> saznaj više

Uroš Todorović

KONSULTANT. Uroš je dobar timski igrač i odgovorna osoba. Snalažljiv je i brzo se prilagodi promenama. Voli consalting, ali uvek se vraća svoj prvoj ljubavi- stonom tenisu.

> saznaj više

Julija Popović

FINANSIJE. Julija je detaljna, pedantna i odgovorna. Idealna je za sektor finansija. Voli da uči, a u slobodno vreme uživa u dobroj knjizi i šetnji pored reke.

> saznaj više

Jovana Milačić

MARKETING MENADŽER. Jovana je kreativna, uporna i strastvena u onome što radi. Na sceni je od svoje treće godine. Igra balet i piše pesme. Nikad ne odustaje od onoga što voli.

> saznaj više

Anja Radovanović

SUPPLY CHAIN. Anja je hrabra i duhovita. Trenira boks, a u slobodno vreme voli da čita knjige, najčešće iz psihologije koja je njena velika ljubav. Ona komplikovano načini jednostavnim.

> saznaj više

Predrag Mrdak

KONSULTANT. Peđa je odgovorna i komunikativna osoba. Uporan je i dobro organizvovan. Pravi timski igrač. Najveću radost mu pričinjava pecanje na obali Jadranskog mora.

> saznaj više

Mirjana Štefika

KAIZEN KONSULTANT. Mira je ozbiljna i konkretna u poslu koji radi. Ima odlične trenerske veštine. A kada završi sa treninzima, prepušta se svom hobiju iz detinjstva- slikanju.

> saznaj više

Milana Kutlić

HR MANAGER. Osim ljudskih resursa, najveću strast ima prema sportu. Trenirala je odbojku, koja ju je naučila da bude timski igrač i tvrdoglavo ambiciozna. Najviše na svetu voli svoju kucu Blesu.

> saznaj više

Manja Marković

KONSULTANT. Manja je vredna i detaljna u obavljanju svojih zadataka. Ona istraje u svemu što započne. Od malena se bavi sportom, i opuštanje je našla u trčanju pored vode. Velika strast joj je kuvanje.

> saznaj više

Stefan Ristić

KONSULTANT. Stefan je pouzdana, odgovorna i posvećena osoba. Nekadašnji fudbaler koji je osećaj zajedništva preneo na stvaranje i podsticanje timskog duha u poslovnom okruženju. Najveći izvor motivacije su mu porodica i bliski prijatelji.

> saznaj više
Buffer this pageShare on LinkedInTweet about this on TwitterShare on FacebookPrint this page