Bojan Šćepanović

DIREKTOR. Neposredan, pozitivan i sa puno energije. Ponosan sam na sjajne klince Milicu (23) i Pavla (20), kao i na moju najveću ljubav Sandru (ovog puta ću preskočiti broj godina...). Ah, da ne zaboravim i na malog, blentavog nemačkog špica po imenu Popi.

> saznaj više

Sandra Šćepanović

ZAMENIK DIREKTORA. Mama, supruga, ćerka, sestra, koleginica... Žena sa hiljadu i jednom ulogom. Moja najbitnija uloga je podrška - to je ono kada ti muž u 6.30h ujutru skuva kafu i počne da priča o razvoju controllinga u Srbiji. Ili, o primeni Kaizena u Srbiji.

> saznaj više

Tomo Đeković

DIREKTOR PRODAJE. Moj posao je moja strast. Pokreću me izazovi i ne prihvatam granice. Stav i napor su uvek pod mojom kontrolom. Cilj je samo jedan - najviši vrh. Skijanje i Kopaonik su moja velika ljubav, a osvajanju njegovih vrhova se iznova radujem već 30 godina.

> saznaj više

Milica Šćepanović

RUKOVODILAC KONSALTINGA. Orijentisana ka ciljevima i ambiciozna. Motivišu me nova znanja i iskustva, a ispunjava me upoznavanje novih ljudi i rad sa ljudima. Obišla sam preko 30 zemalja i u slobodno vreme volim da kuvam.

> saznaj više

Dragica Đokić

RUKOVODILAC KAIZENA. Master inženjer organizacionih nauka. Obožavam svoj posao - implementaciju i obuke iz kaizena, gde su mi motivacija i ambicioznost na visokom nivou. U slobodno vreme uživam u dizajniranju odeće, dobroj knjizi i društvu svojih prijatelja.

> saznaj više

Maja Relić

HR MENADŽER. Master ekonomista u oblasti ljudskih resursa. Moja strast je rad sa ljudima. Najveće zadovoljstvo mi je kada podstaknem polaznike na pozitivnu promenu. To su draži brojnih soft skills obuka i HR-a za zaposlene i klijente u kojima beskrajno uživam.

> saznaj više

Nemanja Marjanović

KAIZEN KONSULTANT. Inženjer organizacionih nauka. Posle prakse, poželeo sam da kaizen obuke i konsalting budu moj stalni poziv. Volim da vidim rezultat iza sebe nakon implementacije kaizen alata. U slobodno vreme postajem zanatlija, pecam i uživam sa prijateljima.

> saznaj više

Dada Jovanović

OPERACIJE. Ja sam "mama" koja brine o svakom detalju u MCB-u. Moja najveća inspiracija je unuka Katarina. Ona je centar mog sveta.

> saznaj više

Miloš Blagojević

TRENER RAZVOJNIH VEŠTINA. Dipl. ekonomista u oblasti ljudskih resursa. Uživam u prenošenju znanja, a posebna satisfakcija mi je da polaznici posle mojih treninga izađu sa osmehom na licu. Razonoda mi je organizovanje i vođenje kviza opšteg znanja u kafićima.

> saznaj više

Nena Vasić

HR & MARKETING MENADŽER / KONSULTANT. Mast. inž. organiz. nauk. Ambiciozna sam i svestrana, te nije čudno što moj posao čine tri oblasti: Project Management, HR i marketing. Postavljam visoke ciljeve i volim izazove, a energiju mi daju svakodnevna zadovoljstva.

> saznaj više

Vesna Stojanović

KEY ACCOUNT MANAGER. Aleksina mama, strastveni vozač i zaljubljenik u prodaju. Volim izazove i težim velikim stvarima.

> saznaj više

Miloš Gavrić

KEY ACCOUNT MANAGER. Zaljubljenik u svoj posao. Slobodno vreme provodim u prirodi i bavim se pčelarstvom.

> saznaj više

Maja Miladinović

KEY ACCOUNT MANAGER. DIpl. inž. saobr. Veoma odgovorna i ozbiljna. Od samog početka karijere orijantisana sam na prodaju - to je moj teren. Slobodno vreme koristim za druženje sa porodicom i prijateljima, kao i za uživanje u jogi i pecanju.

> saznaj više

Jana Zdravković

TRENER RAZVOJNIH VEŠTINA. Master defektolog. Volim rad sa ljudima, srećna sam kada pomažem drugima da svoj potencijal izvuku na površinu. Svoju kreativnost ispoljavam i u kreiranju jestivih aranžmana i buketa kojima iznenađujem prijatelje u posebnim prilikama.

> saznaj više

Andrea Antić

KONSULTANT. Diplomirani ekonomista. Volim izazove, finansije i posao koji radim. Ambiciozna sam i usmerena na rezultat. Usvajanje novog znanja i veština za mene predstavlja posao i zadovoljstvo. U slobodno vreme volim da čitam, a hobi mi je ronjenje.

> saznaj više

Dušan Milanović

KONSULTANT. Diplomirani ekonomista. Volim da izazove pretvaram u šanse koje na najbolji način iskoristim da naučim novo i da se razvijam. Bitno mi je da volim i uživam u tome što radim. Kolege vole moj smisao za humor - dan bez smeha za mene je propušten dan.

> saznaj više

Marija Blagojević

KONSULTANT. Dipl. ekonomista. Druželjubiva sam i energična. Ne dozvoljavam sebi da upadnem u rutinu, težim da se razvijam i napredujem, što mi moj dinamičan i izazovan posao omogućava. Pozitivna sam i nasmejana, volim kad je ljudima oko mene prijatno i zabavno.

> saznaj više

Petar Stevanović

KONSULTANT. Diplomirani ekonomista. Brz, spretan i lako se prilagođavam različitim situacijama. Važno mi je da sam stalno u akciji i da konstantno nadmašujem sopstvena dostignuća. Slobodno vreme provodim sa svojom ekipom, uzivajući u dobroj muzici i putovanjima.

> saznaj više

Rade Pavlović

KONSULTANT. Dipl. ekonomista. Dozvolio sam sebi da isprobam razne poslove, ali sam oduvek znao da su finansije moj fah. Hrabar sam i predan poslu, volim da učim i cenim one koji i sami vrednuju nečije znanje i trud. Uživam u sportu i zdravoj hrani.

> saznaj više