Aktuelni događaji iz sveta controllinga

4. ICV KONGRES CONTROLLERA SRBIJA

x

Na 4. ICV Kongresu controllera Srbije koji je 20. maja održan u hotelu Crowne Plaza okupilo se pet stotina controllera i CFO-a na jednom mestu i diskutovalo o najaktuelnijim temama u ovoj oblasti.

Ovom rekordnom broju učesnika doprineo je i sjajan program i 27 fanatastičnih govornika.

Organizovan pod sloganom: Controller za 21. vek, Kongres je otvorio Bojan Šćepanović, predsednik ICV Srbija i direktor Menadžment centra Beograd, a obeležili su ga i zanimljivi paneli na teme:

  • Kako IT može da pomogne controllerima?
  • Šta CEO-i očekuju od funkcije controllinga?
  • Koliko su strane kompanije doprinele razvoju controllinga u Srbiji?

D

4

D

CONTROLLER JE MIROĐIJA U SVAKOJ ČORBI

27. SASTANAK ICV SRBIJA

x

Tema 27. sastanka ICV Srbija održanog 21. marta u hotelu Holiday Inn bila je „Kako izgleda controlling u mojoj kompaniji“, a sastanku je prisustvovalo preko stotinu controllera.

Sastanak je otvorio Bojan Šćepanović, predsednik ICV Srbija i direktor Menadžment centra Beograd, koji je održao prezentaciju na temu Big data.

H

BRK_7145

G

ILI JESI ILI NISI

28. SASTANAK ICV SRBIJA

x

U kompaniji Carlsberg, u Čelarevu, 15. juna bio je organizovan 28. po redu sastanak ICV Srbija. Događaju je prisustvovalo pedeset controllera Srbije, a poseta je organizovana sa ciljem da se učesnici sastanka upoznaju sa controlling procesom u jednoj od najboljih pivara na svetu.

J

BRK_4338

H

DODELJENA PRVA ZLATNA GAZELA U SRBIJI

x

Chemical Agrosava, domaća kompanija koja se bavi razvojem i proizvodnjom preparata za zaštitu bilja, folijarnih hraniva i semena kukuruza, prvi je dobitnik nagrade Zlatna gazela koju dodeljuje međunarodna grupa Bisnode. Nagrada se uručuje kao potvrda za najdinamičniji rast, doprinos BDP-u i otvaranju novih radnih mesta.

Na ceremoniji dodele priznanja organizovanoj u Skupštini grada Beograda 18. maja,  prisustvovali su i predstavnici Menadžment centra Beograd, Bojan Šćepanović i Tomo Đeković.

f

DSC08842

f

41. ICV KONGRES CONTROLLERA U MINHENU

y

Na 41. po redu ICV Kongresu controllera u Minhenu se ovog aprila okupilo 580 controllera koji su diskutovali o izazovima koje donosi digitalna transformacija.

Glavna tema Kongresa bila je: „Planiranje i upravljanje u vreme digitalne transformacije – Promena. Impuls. Šansa“.

Kongres controllera u organizaciji ICV udruženja predstavlja vodeći događaj o controllingu u Evropi. Sa dugogodišnjom odličnom reputacijom, događaji u organizaciji ICV predstavljaju ključno mesto susreta  za evropsku controlling zajednicu.

g

41.ICV Kongres (Minhen)