Ay, ay, ay, caramba!

Burrito Madre

Viva Mexico!

Iako na ovim stranicama ne predstavljamo "brzu hranu", ovo mesto itekako zaslužuje da se nađe baš ovde i baš sada! Sa kreativnim potpisom ekipe koja stoji iza Tora u Beton Hali, a koji se (pre)poznaje od niza lucidnih detalja do savršenog upućenog i brzog osoblja, Burrito Madre baca sasvim nov pogled na ono što nazivamo "fast food".

[caption id="attachment_10218" align="alignnone" width="640"]Burito Madre Burito Madre[/caption]

Burito koji stiže na kraju magičnog niza koji počinje od peći za tortilje, prelazi preko sjajno začinjene piletine, odležale junetine i meksičkih pikantnih ćuftica, pa kukuruza i dve vrste pasulja, a završava sa dve ljute salse i halapenjo papričicama, zapravo je sjajan i raskošan obrok. Dodajte mu limunadu sa raznim ukusima (breskva, jagoda, hibiskus, krastavac, kamilica) i ćurose sa karamelom ili nutelom, egzotičnu salatu Madre, dobijate kompletan obrok, i to kakav.

[caption id="attachment_10215" align="alignnone" width="640"]Burito Madre jelovnik Burito Madre jelovnik[/caption]

Priču zaokružuje živahan i prostran enterijer, ništa manje privlačna bašta, šmek daje porodica živopisnih likova koju predvodi ponosna "Buritto Mama", a ne propustite ni čuvenu toplu meksičku čokoladu ni Horchatu, slatki napitak sa ukusom sutlijaša.

[caption id="attachment_10222" align="alignnone" width="640"]Burito Mama Burito Mama[/caption]

Autentično i brzo, originalno i vrlo prijatno da se i duže zadržite, ovo je mesto koje svaki ozbiljan gurman mora (p)osetiti...

Terazije 27

www.burritomadre.com