I pogled i ponuda - restoran Caruso

a

Lokacija u samom epicentru prestonice, a opet specifična, s obzirom da se restoran nalazi na vrhu poslovne zgrade na Terazijama, donosi jedinstvenu, šriroku sliku Beograda, dokle god vam pogled doseže sa prijatne terase.

774171_10151193821586386_1820575721_o

Noseći se sa raznim izazovima, Caruso je tokom godina izgradio svoju reputaciju i osvojio i domaću i stranu publiku vešto spajajući nekoliko ključnih elemenata, od pomenute pozicije i pogleda, preko ljubazne i efikasne usluge do ponude na meniju koja se vremenom modifikovala do zanimljive prezentacije mediteranske, domaće i kuhinje Balkana, uz poseban osvrt na vina sa ovih prostora.

2

Noviteti na meniju koje smo probali uverili su nas kako i koliko ovdašnja kuhinja osvaja neke nove prostore i kombinacije, kao i kako i koliko se ovde dobro jede. Šampinjoni punjeni lososom i kamemberom praćeni interesantnom grilovanom bundevu pokazaju spremnost ka finom ukrštanju ukusa, dok su ravioli punjeni sirom u sosu od sira i tartufa pokazali svu ubedljivost ovdašnje ponude i količinom i intenzitetom ukusa.

restoran-caruso-gallery-8

Jedan od novih favorita svakako je ćureći file punjen (Zdenka...ipak nam treba konkretno...ne zna se sa čim ne :)), a uz prilog grilovanog povrća i bundeve, kombinacija je koja harmonično funkcioniše bez obzira na sve sastojke i miks ukusa i tekstura. Iz nove ponude pažnju privlače i ... (Zdenka da dopuni).

caruso

Iz slatkog dela probali smo lagani letnji organic kolač na bazi koštunjavog voća sa voćnim prelivom kao i jednostavan, a ubedljiv čoko kolač, a za sledeći put ostavili (Zdenka dopuna). Restoran sa pogledom i stilom i kuhinjom koji ume i zna da osvoji, bez obzira na povod za posetu...

 Terazije 23

 011 3248037

a

a

Izvor: Vino i fino