Restoran Pane e Vino - Dobri restorani u Beogradu

  Pane e Vino   Mediteranski maštovito i sveže  

Restoran koji smo voleli u samom centru grada od sada je na novoj lokaciji gde uspešno i skladno spaja dva koncepta: restoran i prodavnicu delikatesa.

Smešten u okviru novog kompleksa West 65, nadomak Airport City-ja, Pane e Vino je istinski praznik za sve ljubitelje mediteranskih raskošnih ukusa. Jednostavan i moderan prostor sa nekoliko rustičnih detalja autentičan je ambijent za degustaciju pasta (taljatela sa đumbirom ili sa pestom koji sami prave ili penne primavera sa šparglama, piletinom i paprikom), jela od mesa (savršeni entrecot ili pak pileći file Henessy sa suvim šljivama), famozne tatar tune koju smo probali sa guacamole sosom ili originalnih švajcarskih špezli.

   
[caption id="" align="aligncenter" width="640"]Pane e Vino Pane e Vino[/caption]

Kuda god pogled da vam stigne, od "open kitchen" dela, preko vitrine sa pršutama i sirevima do vitrine sa kolačima, svakako će razigrati sva čula. Obavezno sačuvajte mesto i za sjajne poslastice u rasponu od sjajnog cheese cakea, preko tiramisua i voćnog tarta do žita sa šlagom. Mesto koje osvaja savršenim delikatesima i čini Novi Beograd za dve nijanse privlačnijim i toplijim...

  Omladinskih brigada 86a 011 406 5805