Reklama koju niko ne voli! (VIDEO)

Postoje razne reklame. Zanimljive. Koje nas nasmeju do suza. Tužne. Koje nas rasplaču i ostave bez reči. One koje pamtimo godinama nakon što prestanu da se prikazaju. A i onu što ne shvatamo o čemu se radi kada je pogledamo. Glumac koji se slatko smeši, pa odmah zapamtimo i odemo da kupimo proizvod koji reklamira. Jer to je na kraju i poenta, zar ne? Da nam toliko privuče pažnju, da odmah otrčimo u prodavnicu i kupimo dati proizvod.

Međutim, nekada reklame mogu biti toliko glupe, da nas samo odbiju od kupovine. Kreatori reklama nisu ni svesni koliko marketing može pogoršati kupovinu njihovog proizvoda. Jer da jesu, verovatno je ne bi ni napravili. Reklame koje pogoršavaju kupovinu, stvore mržnju bes ili gađenje kod kupaca, bolje da nikada nisu ni napravljene.

Pogledajte u prilogu reklamu, i shvatite i sami. Šta je tu loše i šta ne valja. Da ste vi vlasnik firme, da li biste stvarno napravili ovakvu reklami?

Neverovatno koliko glupu reklamu smo našli. Koja BAŠ želi da vam pokaže čemu služi toalet papir i zašto su vlažne maramice bolje.

d