Vrlo prijatno i baš dobro - Restoran bar M:eating

m-eating-restoran-bar

Totalna i vrlo uspešna promena na prominentnoj adresi u Vlajkovićevoj ulici na broju 8 donosi nam jedan sasvim nov ugođaj na mestu nekadašnje „Redakcije“. Počev od imena koje ovaj bar & restoran pozicinira kao mesto i za druženje i za gastro uživanje, preko maštovitih promena u enterijeru koje unose toplinu i dah Mediterana u prostor koji se sastoji iz dve celine, gde je prva/prednja orijentisana više kao kafeterija, a druga kao restoran.

meating-nadjirestoran-beograd1093136864

Energija i strast vlasnika kreira i sasvim osobenu ponudu na meniju, ali i ličan i posvećen odnos prema svakom gostu i svakom tanjiru, što sveukupno ostavlja odličan utisak. Od uvodne i retko kvalitetne i široke selekcija sireva i mesnih specijaliteta, preko odličnih burgera do autentične Tiletove kobasice, sve što smo probali bilo je i bogato i ubedljivo i kvalitetno.

927675_1691810604410454_886618531_n

Burger od konjetine, solidan izbor pasta, deo u kome su losos, lignje i školjke, čuburski ćevapi...pozivnica su za dalje istraživanje ovdašnje ponude koju zatvaraju više nego ukusne Nanine palačinke. Široka ponuda u delu kafa, sveže ceđenih sokova i čajeva, bogat izbor opcija za doručak i obrok salata, preporuka su za svako doba dana i večeri, a za tople dane rezervisana je i bašta iza. Mesto u samom centru i za meating i za eating koje svakako zaslužuje da ga otkrijete.

Vlajkovićeva 8

011 6357 057

a

a

Izvor: Vino i fino