Seks u reklamama, 1.deo

  Ništa ne prodaje kao - SEKS!  

Posle nekoliko mojih "ozbiljnijih" tekstova (marketing istraživanje, kreiranje brenda, trendovi u 2012, digitalni marketing...) evo i teksta koji će vas malo opustiti. Odnosno, ne morate ni da čitate - dovoljno je da gledate.

Da, istina je. Potrošači vole seks u reklamama. Potrošači vole zanimljive, neobične, duhovite, vesele, šokantne  reklame. Ali, vole i reklame koje imaju seksualni prizvuk.

Neke od ovih reklama su na granici dobrog ukusa; neke su "blage". Kod većine reklama nećete ni zapaziti proizvod koji se reklamira - ne možete da stignete od ostalih stvari koje su na reklami.

  No, svakako će vam biti zanimljivo da pogledate ove reklame. I uživaćete u reklamama pre nego što ... kupite proizvod :)   Seks u reklamama 1 (parfem)     Seks u reklamama 2 (Čupa Čups, lizalice)     Seks u reklamama 3 (muški donji veš)       Seks u reklamama 4 (ženski donji veš - grudnjak )   Seks u reklamama 5 (majce-košulje)     Seks u reklamama 6 (toaletni papir)     Seks u reklamama 7 (pivo)     Seks u reklamama 8 (hleb)     Seks u reklamama 9 (šampon)     Seks u reklamama 10 (odeća-džins)         Autor teksta je Daniela Laketić.