Više nego prijatno iznenađenje - My Caffe e Cucina

a

Kada u restoran u poznatom tržnom centru odete sa uobičajenim predrasudama i bez ikakvih očekivanja, a izađete sa osmehom i više nego pozitivnim gastro utiscima, onda taj restoran zaslužuje i posebne i dodatne pohvale. Upravo to je utisak koji nosimo iz nedavno renoviranog i u svakom smislu osveženog restorana My Caffe e Cucina, iza koga u partnerskom odnosu stoji kompanija CORP, a koji se nalazi na ulaznom delu u shopping centar Mercator na Novom Beogradu.

My-Caffe-e-Cucina-BG_HR

Moderan dizajn, promišljeno sveden i funkcionalan prostor bio je ispunjen sve vreme tokom naše posete, što je još jedna potvrda uspešnosti koncepta, ali i zaista jako dobre kuhinje na ovom mestu. Počev od potaža od spanaća uz koji stižu vreli slani štapići, preko sjajnih domaćih tortelina sa komadićima bifteka u efektnom kremu sa tartufima, pa skoka do odlične pice pod imenom „Romeo i Julija“ ostali smo zaista prijatno iznenađeni i kvalitetom i prezentacijom i uslugom.

wa-7

U glavnom delu, ništa manje efektna salata sa lososom, orasima, šargarepom i miksom svežih salata koje prave fini kontrast, a potom odličan i autentičan biftek u začinskom bilju sa čak 6 vrsta začinskog bilja, dižon senfom i limunovim sokom, u pratnji bogatog miksa grilovanog povrća u rasponu od špargli do tikvica. Za kraj sufle od belgijske crne čokolade poslužen uz efektnu kuglu od vanile sa kokosom, i dizajnom i ukusom potvrđuje sve utiske i poziva na ponovni dolazak. Zaboravite predrasude, obradujte nepca, odaberite ovo mesto bez obzira da li planirate shopping ili ne...

Bulevar Umetnosti 4, TC Mercator

011 31 30 310

a

a

Izvor: Vino i fino