Besplatan e-book: Controlling magazine 01

Ako želiš Controlling magazin, sada ga možeš dobiti besplatno u elektronskom obliku!

  [caption id="attachment_11438" align="aligncenter" width="637"]Controlling magazin Controlling magazin[/caption] Sve što treba da uradiš je da klinkneš na link ispod, uneseš podatke i dobiješ prvi broj magazina o controllingu na srpskom jeziku:

Controlling magazin je premijum magazin namenjen profesionalcima u controllingu i finansijama. Izlazi četiri puta godišnje i distribuira se direktno.

Na naslovnoj strani prvog broja Controlling magazina je gospodin Andreas Graf, finansijski direktor kompanije Vip mobile Srbija. Andreas je u ekskluzivnom intervjuu podelio svoja razmišljanja o menadžerima i controllerima, kao i šta po njemu znači biti dobar controller.

U Controlling magazinu možete pročitati zanimljive tekstove iz oblasti controllinga i finansija. Autori tekstova rade u najvećim kompanijama u Srbiji (LOREALNeoplantaTelekom SrbijaGrand kafaDr.Oetker) i prenose vam svoja praktična iskustva. Imaćete priliku da čitate o:

  • Activity based costing-u
  • Trendovima u controlling-u
  • Centralizovanom i decentralizovanom controllingu
  • Controllingu u velikim sistemima
  • Excel trikovima
  • Analizi varijansi itd

Pored ovih tema, imate i dva intervjua:

  • Tatjana Lukić, regionalni direktor prodaje u kompaniji Microsoft. Tatjana nam je otkrila nam je tajnu kako je organizovan controlling u kompaniji Microsoft. Pored priče o Microsoft-u, ispričala i koje je njeno viđenje uspešne poslovne žene, kao i šta je recept za postizanje ravnoteže između poslovnog i privatnog života.
  [caption id="attachment_10687" align="aligncenter" width="576"]Tatjana Lukic Tatjana Lukić, regionalni direktor prodaje u kompaniji Microsoft[/caption]
  • Nađa Kovačević, direktor marketinga kompanije Delta Motors, ispričala nam je o razvoju svoje karijere kao i o izazovima sa kojima se suočava na ovoj poziciji.
[caption id="attachment_10674" align="aligncenter" width="576"]Nađa Kovačević, direktor marketinga kompanije Delta Motors Nađa Kovačević, direktor marketinga kompanije Delta Motors[/caption]  

A za sve ljubitelje putovdanja, pogledajte koju smo destinaciju odabrali da vam predstavimo!

Uživajte u interesantnim pričama koje smo spremili za vas!