Peta konferencija na temu upravljanja kreditnim rizikom - 21.10.2015., Metropol Palace Hotel, Beograd

 

Pozivamo sve CFO i controllere da prisustvuju Petoj konferenciji na temu upravljanja kreditnim rizikom 21.10.2015 u hotelu Metropol Palace u Beogradu. Organizator konferencije je ICAP Srbija.

  5th_SerbianCRC_rs2    

ICAP Srbija je članica ICAP grupe, najveće grupe u oblasti poslovnih informacija i konsaltinga usluga u Jugoistočnoj Evropi. Petu godinu za redom na konferenciji predstavljaju originalan i informativan program uz učešće renomiranih međunarodnih i domaćih govornika.

Glavni govornici na ovogodišnjoj konferenciji su:

  • Marcin Petrykowski, Head of Relationship Management - Europe, Middle East & Africa, Region and Branch Head - Central & Eastern Europe of Standard & Poor’s Ratings Services
  • Irina Lada, Head of Collections, Vojvođanska Banka
  • Nenad Rusalić, Head of Retail Collection Division, Eurobank
  • Mirjana Garapic Zakanyi, Chief Finance and Risk Officer, Telenor Banka
  • Predrag Nikolić, savetnik predsednika Privredne komore Srbije
  • Vojislav Lazarević, član izvršnog odbora, Vojvođanska banka NBG Group

Sadržaj konferencije će uključiti detaljne prezentacije o Upravljanju rizikom u sektorima bankarstva i maloprodaje, kao i stalno rastuću ulogu analize velikih podataka.

Pored dnevnog reda i bogatog sadržaja, ovaj događaj pruža mogućnost za izgradnju profesionalne mreže kao i deljenje znanja, iskustava, ideja i informacija. Ovaj događaj takođe kreira dinamično okruženje za razmatranje budućih pravaca, najbolje prakse i razgovorima o uspešnim saradnjama.

Više informacija o konferenciji možete pronaći na sledećem linku.

Očekujemo vas.