DAN NAFTAŠA U ZNAKU JUBILEJA KOMPANIJE „LUKOIL“

Dan zaposlenih u naftnoj i gasnoj privredi kompanija „LUKOIL SRBIJA“ AD obeležila je 21. septembra u hotelu Metropol Palas u posebno svečanoj atmosferi. U prisustvu predstavnika diplomatske i poslovne zajednice, kao i predstavnika državnih i lokalnih vlasti i zaposlenih ovog društva, uručene su počasne diplome i zahvalnice, te počasne plakete najznačajnijim poslovnim partnerima.

VIK_7072

Tradicionalno, dobrodošlicu gostima poželeo je domaćin svečanosti, generalni direktor Kompanije Andrej Kuku, izrazivši veliku zahvalnost ambasadoru RF Aleksandru Čepurinu, ministru energetike RS Aleksandru Antiću, zameniku gradonačelnika Beograda Andreji Mladenoviću i gradskom menadžeru Goranu Vesiću, kao i svim ostalim predstavnicima grada i poslovnim partnerima koji su svojim prisustvom uveličali proslavu. Istakavši dostignuća kompanije za četvrt veka rada, projekte koji su ostvareni na srpskom tržištu i velike planove koje je Kompanija zacrtala pred svim svojim organizacijama, svima je poželeo uspeh u radu.

Odajući počast jubileju i značaju kompanije „LUKOIL“, ruski ambasador je istakao da za četiri godine svog službovanja u Srbiji treći put proslavlja “LUKOIL”-ov korporativni praznik i dodao: „Zato bih poželeo dragi Lukoilovci i direktore Andreju Mihajloviču, da još dugo godina proslavljate svoj praznik, a nadam se da ću opet biti u prilici da vam se pridružim“.

BeFunky Collage

Ministar Antić čestitao je korporativni praznik i veliki jubilej. U osvrtu na jake privredne i kulturne veze između Srbije i Rusije, a koje se najbolje ogledaju u sektoru energetike, naglasio je: „Srpska država i ministarstvo na čijem sam čelu, kroz trinaestogodišnju saradnju sa kompanijom „LUKOIL SRBIJA“ uverili su se u njenu pouzdanost kao partnera sa kojim aktivno rešavamo mnoga pitanja, uključujući i ona najkomplikovanija, otklanjajući tako sve prepreke za efikasno poslovanje na srpskom tržištu“.

Program, koji su vodili poznati glumci Sloboda i Vojin Ćetković, prеdstаviо је krоz kоrpоrаtivni film dоstignućа kоmpаniје „LUKОIL“ zа čеtvrt vеkа pоstојаnjа, kao i deo ceremonije dodele nagrade Andreju Kukuu u centrali u Moskvi 31. avgusta ove godine, kao i najlepše narodne srpske igre kroz nastupe KUD „Abrašević“.

Četvrt veka rada kompanije „LUKOIL“, kao i njeno dosadašnje i buduće poslovanje u Srbiji, te novine u ponudi „LUKOIL SRBIJA“ bile su teme konferencije za novinare, organizovane istog dana u hotelu Metropol. Osim generalnog direktora Andreja Kukua, prisutnim predstavnicima srpskih i ruskih medija obratili su se i ambasadori Programa lojalnosti Društva, Sloboda i Vojin Ćetković. Nakon uvodnih izlaganja generalni direktor je odgovarao na novinarska pitanja, da bi i kasnije u neformalnoj atmosferi i razgovoru zaokružio ovaj susret.