Canada Goose outlet https://www.gasinc.nl Canada Goose jas canada goose outlet
International Controlling Association (ICV)

 

• Najveće udruženje controllera na svetu

• ICV ima 8.000 članova iz 20 različitih zemalja 

• ICV Srbija ima 224 člana i najveće je udruženje izvan Nemačke

 

 

Najveće udruženje controllera na svetu

ICV je osnovan 1975. godine. Osnivači su bili bivši polaznici Controller Akademie, kao i controlleri iz prakse. Sedište ICV-a je u Gautingu pored Minhena. U početku, ICV je bio Nemačko udruženje controllera i iz tog razloga i naziv je na nemačkom (Internationaler Controller Verein).

Osnovna misija ICV-a je:

 

 

ICV ima 8.000 članova iz 20 različitih zemalja

U poslednjih 10-ak godina došlo do nagle internacionalizacije ICV-a, kao i širenja izvan Nemačke. ICV je aktivan u Nemačkoj, Austriji, Švajcarskoj, Italiji, Sloveniji, Poljskoj, Rusiji, Mađarskoj, Srbiji… ICV ima oko 8.000 članova iz 20 različitih zemalja. Članovi ICV se organizuju u radne grupe i postoji preko 80 radnih grupa. Više informacija oko ICV možeš pronaći na linku: https://www.icv-controlling.com/en.html.

 

 

ICV Srbija ima 220 članova i najveće je udruženje izvan Nemačke

ICV Srbija je osnovan 30. septembra 2011. Predsednik ICV Srbija je Bojan Šćepanović, direktor MCB-Menadžment Centar Beograd. ICV Srbija ima 224 člana i najveće je udruženje controllera izvan Nemačke. ICV Srbija je organizovala 26 ICV sastanaka za preko 2.000 controllera. Godišnja članarina za ICV Srbija je 75 EUR.

Buffer this pageShare on LinkedInTweet about this on TwitterShare on FacebookPrint this page